stoelmassage carrousel

Een stoelmassage is een laagdrempelige vorm van massage. De stoel ondersteunt je houding, zodat je daarin al gelijk kunt verzachten, ontspannen en loslaten. 

VOORDELEN STOELMASSAGES

Een stoelmassage verlicht rug-, nek- en schouderklachten. Het zorgt voor een ontspannen en verfrissend gevoel en helpt om het spierweefsel te herstellen. 

Daarnaast helpt het om de werkstress (die zich uiteindelijk manifesteert in je lichaam), te verminderen en hierdoor neemt het verzuim onder werknemers af. 

DE MASSAGE CARROUSEL

Wij hebben een uniek concept in stoelmassages!

Wij komen graag op uw locatie. 

Omdat er zoveel vraag is, hebben wij een carrousel massage ontworpen. Wij komen met 4 stoelen, dus behandelen 4 mensen tegelijk met ons tweeën. Hierbij roteren we langs de klanten, zoals een carrousel. Soms hebben de mensen dan even een moment rust en kunnen ze navoelen. 

We zijn allebei Yin Yoga docent en in deze vorm is het gebruikelijk dat mensen regelmatig navoelen.. Zo komen ze meer in hun lijf. Voor stoelmassages werkt dit net zo. 

We leveren maatwerk en stemmen af op wat jullie nodig hebben! Uiteraard kunnen we 1 op 1 masseren. Ook kunnen deze sessies gecombineerd worden met zang en gitaar. 

MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN 

Door dit unieke concept, kunnen wij u een bijzonder gunstig tarief aanbieden. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie bedrijf. 

Hopelijk tot snel!

Eveline Zoomers 06-48342148

Bianca Hoogland 06-83390000