KAHUNA LICHAAMSWERK

Jouw lichaam is EEN. Jouw lichaam is EEN geheel. Jouw levensenergie kan in jouw lichaam vrij stromen en alle plekken bereiken

Kahuna lichaamswerk heeft een ontspannende werking en is gefocust op healing en het losmaken van fysieke, emotionele en / of energetische blokkades. 

Deze vorm van massage is ritmisch, dynamisch en begeleidt door muziek. In plaats van focussen op een lichaamsgedeelte tegelijkertijd, verbind ik de verschillende gedeeltes van je lichaam in een vloeiende beweging en ademhaling. 

 

De vloeiende bewegingen kunnen voelen als golven die over het lichaam rollen. Ik gebruik mijn handen, onderarmen, ellebogen en vingers, afhankelijk van wat jouw lichaam en ziel nodig hebben.

Deep Tissue en Deep Belly Work

Tijdens een Kahuna behandeling, gebruik ik technieken om in de diepere lagen van je lichaam te gaan. Zo komen we uit bij de diepere bindweefsels. In deze gebieden zit vaak veel diepe, geblokkeerde, vastgeraakte energie. 

Door hier heel diep mee te werken, zul je dit los kunnen laten en ruimte kunnen maken voor nieuwe energie. 

Een diepe buikmassage hoort ook bij de behandeling. Onze buik draagt ook veel pijn en vastzittende energie en tijdens een behandeling maken we hier ook ruimte. 

Fysiek

Op een fysiek level stimuleert Kahuna de stoelgang, het lymfestelsel, de bloedsomloop en het ademhalingsstelsel. 

Kahuna ontspant de spieren en het zenuwstelsel. Het stimuleert het metabolisme, de toevoer van zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. 

Je lichaam en ziel kunnen tot rust komen, ontspannen, helen en je keert terug naar een harmonieuze, liefdevolle staat van zijn.

Belangrijk om te weten: bij een Kahuna behandeling kan er veel loskomen. Emoties, gevoelens, sensaties. Dit hoort echter bij het proces. Kahuna gaat veel verder dan een massage, ik noem het daarom liever lichaamswerk. We gaan namelijk aan het werk met wat er in jouw lichaam leeft. 

Ik neem na een Kahuna sessie nog een keer contact met je op om in te checken hoe het met je gaat. Schroom niet om contact op te nemen na een behandeling en om vragen te stellen. 

LOMI LOMI MASSAGE

Lomi Lomi wordt wel een de Yin versie van Kahuna genoemd. Het wordt ook wel eens Heartworks Lomi Lomi genoemd. 

Lomi Lomi brengt je naar een diepe, stille plek binnenin jezelf. Je zult langzamer en dieper ademhalen. Je mind is vrij, relaxed en 'leeg'. 

Lomi Lomi kan je een nurturing gevoel geven en een gevoel van thuiskomen.

POLYNESIAN FLOORWORK

Deze vorm van massage gebeurt op de vloer in gemakkelijk zittende kleding. In deze massage werk ik met de zwaartekracht en lichaamsgewicht.

Deze massage geeft ruimte aan je gewrichten en werkt heel grondend. Je zult je na de massage rustig voelen, met veel ruimte in je lichaam.