Massage Oase november.png

MASSAGE retreat & OPLEIDING

Wil je een heerlijk weekend weg naar Drenthe waarbij je je kunt onderdompelen in Kahuna massage en prachtige processen om dichter bij jezelf te komen.?

En we zijn een massage opleiding aan het ontwikkelen, waarbij je alles leert. Die komt eraan! 

In dit weekend gaan we naar het Gebint, een prachtige locatie in Drenthe. Het wordt een heel bijzonder weekend om naar binnen te keren en te landen binnen jezelf en in je lichaam. 

 

In dit weekend leert Bianca je de basis technieken van een Kahuna massage. Dit is een eeuwenoude techniek, die ontstaan is in Hawai om mensen te helen. Het brengt je in een diepe staat van rust, zodat je beter kunt aankijken wat er diep van binnen in je gebeurt. Want alles wat je hebt meegemaakt zit opgeslagen in je lichaam.

 

Maar we doen meer dan alleen leren masseren. We doen processen tussen de massages door, zodat  je dieper in jezelf thuiskomt. Eveline zal deze processen begeleiden met haar kennis en ervaring vanuit de Mindfulness, Stembevrijding. Zo kun je dieper in jezelf thuiskomen. 

 

Voor dit weekend heb je geen massage ervaring nodig, want in dit weekend leren we je de basis. Hou er rekening mee dat het olie massages zijn, waarbij je dus gedeeltelijk onbedekt op de tafel ligt. We werken in een groep van 10 deelnemers in dezelfde ruimte. Een veilige en respectvolle sfeer is dus heel erg belangrijk en die zullen we samen creëren. 

 

Aan het einde van het weekend krijg een certificaat van deelname en kun je een volledige lichaamsmassage geven. 

Alle info kun je vinden in het bestand wat je hieronder kunt aanklikken. 

MASSAGE OASE 29 - 30 - 31 oktober        Al geweest!

MASSAGE OASE 26 - 27 - 28 november      Inschrijven kan!

Nieuwe data in 2022 komen eraan. Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan even een mailtje.

De Massage Oase (klik aan voor het document)