massage techniek

KAHUNA LICHAAMSWERK

Jouw lichaam is EEN geheel. In plaats van te focussen op een lichaamsgedeelte tegelijkertijd, verbind ik de verschillende gedeeltes van je lichaam in een vloeiende beweging en ademhaling. 

Kahuna lichaamswerk heeft een ontspannende werking en is gefocust op healing en het losmaken van fysieke, emotionele en / of energetische blokkades.

Deep Tissue en Deep Belly Work

Tijdens een Kahuna behandeling, gebruik ik technieken om in de diepere lagen van je lichaam te gaan. Zo komen we uit bij de diepere bindweefsels. In deze gebieden zit vaak veel vastzittende energie.

Een diepe buikmassage hoort ook bij de behandeling. In onze buik slaan we veel emoties op en tijdens een massage creëren we hier ruimte in. 

Fysiek

Op een fysiek level stimuleert Kahuna de stoelgang, het lymfestelsel, de bloedsomloop en het ademhalingsstelsel. 

Kahuna ontspant de spieren en het zenuwstelsel. Het stimuleert het metabolisme, de toevoer van zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. 

Je lichaam en ziel kunnen tot rust komen, ontspannen, helen en je keert terug naar een harmonieuze, liefdevolle staat van zijn.

Belangrijk om te weten: bij een Kahuna behandeling kan er veel loskomen. Emoties, gevoelens, sensaties. Dit hoort echter bij het proces. Kahuna gaat veel verder dan een massage, ik noem het daarom liever lichaamswerk. We gaan namelijk aan het werk met wat er in jouw lichaam leeft. 

LOMI LOMI MASSAGE

Lomi Lomi wordt wel een de Yin versie van Kahuna genoemd. Het wordt ook wel eens Heartworks Lomi Lomi genoemd. 

Lomi Lomi brengt je naar een diepe, stille plek binnenin jezelf. Je zult langzamer en dieper ademhalen. Je mind is vrij, relaxed en 'leeg'. 

Lomi Lomi kan je een 'nurturing' gevoel geven en een gevoel van thuiskomen.

POLYNESIAN FLOORWORK

Deze vorm van massage gebeurt op de vloer in gemakkelijk zittende kleding. In deze massage werk ik met de zwaartekracht en lichaamsgewicht.

Deze massage geeft ruimte aan je gewrichten en werkt heel grondend. Je zult je na de massage rustig voelen, met veel ruimte in je lichaam.