In 2014 vertrok ik naar Nepal voor vrijwilligerswerk op een basisschool. Ik heb daar een fantastische tijd gehad en die reis heeft een hele nieuwe wereld voor me geopend. 

Ik deed daar m'n eerste Yoga les en vond het nogal raar, maar het voelde heel vertrouwd. Anderhalf jaar, maart 2016, later rondde ik m'n eerste Yoga opleiding af met Zuna Yoga in Ubud, Bali. 

 

Vanaf toen ben ik gelijk begonnen met lesgeven, in Bali, Australië en Nederland. Uiteindelijk heb ik in November 2016 een tweede Yoga opleiding gedaan in Rishikesh, India. 

 

In 2017 heb ik in Byron, Bay, Australië gewoond. Daar heb ik veel Yoga les gegeven en Kahuna gevonden. Kahuna kwam op m'n pad via veel mooie synchroniciteiten. Ik heb toen level 1 - 2 - 3 gedaan bij Mette's Institute in Kin Kin. 

 

Eind 2017 kwam ik terug in Nederland en daar heb ik m'n werkzaamheden verder gezet. Verder met lesgeven, verder met masseren en heb ondertussen Pranic Healing gestudeerd. Uiteindelijk begon het toch te kriebelen en ben ik in 2019 een halfjaar terug naar Australië gegaan. 

 

Hier heb ik Kahuna level 4 - 5 - 6 en Lomi Lomi massage gestudeerd en nu neem ik alle mooie tools mee naar Nederland. Ik kom nu thuis in Kahuna en de prachtige technieken. Kahuna klopt voor mij en ik voel me zeer vereerd dat ik deze prachtige healing techniek mag overdragen. 

 

Voor mij verbindt Kahuna het fysieke met het energetische. Alles zit in je lichaam opgeslagen en alles mag ruimte en geluid krijgen om te helen. 

 

Ik geloof dat aanraking een primaire behoefte is en dat we dat meer nodig hebben dan dat we denken. Een aanraking kan een groot verschil maken en kan je thuis brengen in je lichaam. Want je lichaam is je thuis.