IMG_3420.JPG

about me

In 2014 vertrok ik naar Nepal voor vrijwilligerswerk op een basisschool. Niet wetende dat deze reis een hele nieuwe wereld voor mij zou openen. 

Ik deed daar m'n eerste Yoga les en het voelde heel vertrouwd. Anderhalf jaar later, maart 2016, later rondde ik m'n eerste Yoga opleiding af met Zuna Yoga in Ubud, Bali. 

 

Vanaf toen ben ik gelijk begonnen met lesgeven, in Bali, Australië en Nederland. Uiteindelijk heb ik in November 2016 een tweede Yoga opleiding gedaan in Rishikesh, India. 

 

In 2017 heb ik in Byron, Bay, Australië gewoond. Daar gaf ik wekelijks Yoga les.

Kahuna massage kwam daar op m'n pad via veel mooie synchroniciteiten. Ik heb toen level 1 - 2 - 3 gedaan bij Mette's Institute in Kin Kin. 

 

Eind 2017 kwam ik terug in Nederland en daar heb ik m'n werkzaamheden verder gezet. Verder met lesgeven, verder met masseren en heb ondertussen Pranic Healing gestudeerd. Uiteindelijk begon het toch te kriebelen en ben ik in 2019 een halfjaar terug naar Australië gegaan. 

 

Hier heb ik Kahuna level 4 - 5 - 6 en Lomi Lomi massage gestudeerd en nu mag ik het delen met Nederland. Ik voel me zeer vereerd dat ik deze prachtige techniek mag overdragen. Ik heb zelf ook zoveel aan deze massage techniek gehad, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

 

Voor mij verbindt Kahuna het fysieke met het energetische. Alles zit in je lichaam opgeslagen en alles mag ruimte, aandacht en liefde krijgen om te helen. 

 

Ik geloof dat aanraking een primaire behoefte is en dat we dat meer nodig hebben dan dat we denken. Een aanraking kan je thuis brengen in je lichaam. Want je lichaam is je thuis. Daar mag je heel goed voor zorgen!